Je bevindt je hier: Home ➠ Onze specialisaties

Onze specialisaties

25 jaar specialiseren. Meer dan 125 jaar ervaring.

In de afgelopen 25 jaar van het bestaan van ons kantoor hebben we ons steeds verder gespecialiseerd in de volgende gebieden:

Fiscaal advies

Ons gehele fiscale stelsel is nogal wispelturig. Het verandert om vaak ondoorgrondelijke redenen.

Daar word je ongetwijfeld erg onrustig van. Onze intuïtieve radar is alert op alle veranderingen. We toetsen de fiscale regelgeving continu op 10 relevante punten. En komen zonodig met een verbeterd advies aan jou. Lees meer over de 10 punten van onze fiscale advisering.

Pensioen

Ooit ga je met pensioen. Dan begint het grote genieten. Niets moet en alles mag. 

We nemen je mee langs mogelijkheden en opties die je in staat stellen zo zorgeloos mogelijk te leven na jouw pensionering. Zodat zo veel mogelijk wensen voor later in vervulling kunnen gaan. Ons pensioenadvies omvat 10 belangrijke aandachtsgebieden. Lees meer over de 10 punten van onze pensioenadvisering.

Echtscheiding

Een echtscheiding is nooit gepland. Ook al zie je het soms al van verre aankomen. 

De gevolgen kunnen vaak onduidelijk maar vrijwel altijd ingrijpend zijn. Nu komt het er op aan om niet reddeloos ten onder te gaan. Een bewezen manier om de draad weer op te pakken is te zorgen voor een goede financiële basis. Er moet snel duidelijkheid komen over de verdeling van vermogen en de gevolgen voor inkomen en oudedagsvoorzieningen. Niet alleen kennis van en ervaring met de mogelijkheden op fiscaal én pensioenjuridisch terrein, maar ook die van valkuilen en (fiscale) addertjes onder het gras is essentieel en maakt ons onderscheidend. Rondom echtscheiding adviseren we jou over en begeleiden we jou bij een 10-tal punten. Lees meer over de 10 punten van onze advisering bij echtscheiding.

Life event planning

De enige constante in het leven is verandering, zowel privé als zakelijk.

Life events zoals een huwelijk, geboorte van kinderen, echtscheiding of overlijden hebben namelijk ook grote invloed op jouw onderneming. Datzelfde geldt voor verhuizing naar het buitenland of bedrijfsopvolging. Het beheer van jouw familievermogen verdient daarom planning met overzicht over en inzicht in zowel de omgeving als de route. Lees meer over de 10 punten van onze life event planning.