Je bevindt je hier: HomeOns team ➠ Winnie van Tiel
 
 

Winnie van Tiel

W.C.H. van Tiel

Associate partner

Belastingadviseur

 

Persoonlijke email

Email: winnie.vantiel@hendrikxenbakker.nl

GSM: +31 6 4963 2182

 

Social media

Linkedin def orange

 

Algemene voorwaarden

Klik hieronder voor de algemene voorwaarden van Belastingadviesbureau Winnie van Tiel:

 

Algemene voorwaarden Belastingadviesbureau Winnie van Tiel

 

Studies en opleidingen

  • Beroepsopleiding Belastingadviseur, Federatie van Belastingadviseurs, …

 

Lidmaatschappen beroepsorganisaties

  • Register Belastingadviseurs (RB)

 

Het persoonlijke verhaal van Winnie

Ik ben geboren en getogen in Vught. Na het VWO medio 1976 ben ik gaan werken bij accountantskantoor van den Eerenbeemt en van Delft in Vught. In 1983 ben ik begonnen aan de HBO opleiding tot Federatie Belastingconsulent, waarvan ik de Akte van Bekwaamheid uiteindelijk heb behaald op 6 juni 1989

Verder heb ik ervaring opgedaan bij accountantskantoor Robben en Konings in ’s-Hertogenbosch en vervolgens bij twee landelijk opererende big four kantoren, waarvan ruim 25 jaar bij PwC.

Simon en Jurgen ken ik van mijn PwC periode op kantoor Tilburg en Eva van mijn PwC periode op kantoor Breda.

Als Register Belastingadviseur richt ik mij met name op het midden- en kleinbedrijf, zelfstandige beroepsbeoefenaren, directeur-groot aandeelhouders en vermogende particulieren. In verband met de voortdurende veranderingen in de wet- en regelgeving heeft deze groep steeds meer behoefte aan persoonlijke begeleiding bij alle voorkomende fiscale vraagstukken. De advisering betreft niet alleen de onderneming en de beroepspraktijk, maar de gehele fiscale inrichting van het zakelijk en persoonlijk leven. Alle elementen voor de belastingbetaling, in het heden en de toekomst, die van belang zijn, komen daarbij aan de orde. Het optreden als gesprekspartner in overleg met andere deskundigen en in onderhandelingen met de belastingdienst. Dit is dan ook wat mij aanspreekt in mijn werk, het werken met en voor mensen in een dynamische omgeving om samen tot een goed resultaat te komen.

Voorts houd ik mij bezig met de verzorging van administraties, aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor de doelgroep bestuurders en vermogende particulieren. Vanzelfsprekend verzorg ik ook aangiften inkomstenbelasting voor de zogenaamde Particulieren alsmede aangiften schenk- en erfbelasting.

Als Register Belastingadviseur (RB) ben ik onderworpen aan de beroeps- en gedragsregels van het Register Belastingadviseurs. De naleving van deze regels wordt gewaarborgd door tuchtrechtspraak.

Mijn devies is: melius consulere quam pendere ofwel men kan beter eerst advies inwinnen dan zonder meer belasting betalen.